slide_image slide_image slide_image

Irgó Case cu cheie si restaurante

Simsiti mai aproate de natura ...

Rezervare

Contact

 

Irgo Étterem és kulcsosház
Hargita megye,
Ivo
Románia
Tel.0757 025 852
 
 
     0742 672180
ivo.irgo@gmail.com
www.irgo.ro

Bine ați venit la pagina Irgó

Home

Aflate la poalele munților Harghita Mădăraș în Secuime, la 24 de km de orașul Odorheiu Secuiesc, în localitatea Izvoare, căsuțele la cheie Irgo vă așteaptă să petreceți o vacanță de neuitat într-o locație deosebită, de-a lungul unui pârâu de munte.

Pe meleagurile noastre veți redescoperi frumusețea naturii și veți avea parte de aventuri de neuitat. Vă așteptăm cu drag!

Cele 6 căsuțe pot acomoda în total 42 de persoane, fiecare căsuță fiind concepută pentru a găzdui comod 7 persoane. Dacă veniți în număr mai mare, vă rugăm să ne anunțați din timp, ca să găsim o soluție convenabilă.

La parter căsuțele au un living mobilat cu masă de sufragerie și scaune, o bucătărie complet utilată, o baie cu cabină de duș, wc și chiuvetă.

Etajul este amenajat ca zonă de dormit, cu două camere și un grup sanitar. Una dintre camere are două paturi duble, în cealaltă sunt 3 paturi simple.

 

Susuratul dulce al pârâului, peisajul pitoresc, terenul de joacă pentru copii și primirea călduroasă o să vă încânte cu siguranță.

Vă așteptăm tot anul, fie vară sau iarnă, pentru că zona aceasta are farmecul ei care merită explorat în orice anotimp.

Cele 6 căsuțe pot acomoda în total 42 de persoane, fiecare căsuță fiind concepută pentru a găzdui comod 7 persoane.

 

În incinta unității, lângă căsuțe vă punem la dispoziție un salon de 100 de locuri, unde cei care doresc pot servi masa în regim de demipensiune, cu bucate tradiționale preparate din ingrediente proaspete, cu multă pricepere.  Tot aici organizăm petreceri și evenimente de orice fel.

Avem o curte spațioasă, amenajată în stil parc, cu mobilier de grădină, foișor, spații amenajate pentru gătit în aer liber (ceaun, grătar, barbeque), leagăn de odihnă pentru adulți precum și un teren de joacă, unde copii pot să zburde în voia lor.

 

Vă stăm la dispoziție cu sfaturi utile privind modalitățile de a vă petrece timpul liber, oferindu-vă o paletă bogată de programe din care să vă alegeți după plac.

+ Drumeții

Nu trebuie ratat: lacul de acumulare de la Barajul Zetea, drumeția pe munte la vârful Harghita - Mădăraș (1801 m).

Circuite și trasee în stea
- o bogată varietate de drumeții  și excursii, pe o arie de 50 km:

Lupeni (mormântul scriitorului Tamási Áron)- Corund (expoziția permanentă de obiecte ceramice și alte produse artizanale)- Praid (Salina)- Lacul Ursu din Sovata - Gheorgheni-Lacul Roșu - Cheile Bicazului

 

+ team-building

+ loc de joacă amenajat pentru copii

+ muzică ambientală, chefuri și petreceri